Du är här

2020-03-19 - Övrigt

Nominera Årets bussförare 2020

Finns det någon bussförare som du känner gör ett extra bra jobb eller sticker ut lite extra? Då kan du nominera denne till Årets bussförare.

Din Tur har startat kampanjen Årets bussförare där de vill utse en bussförare i länet som bussresenärerna tycker har gjort något extra, föregår med gott exempel, tar sin uppgift på allvar eller verkar älska sitt jobb.
– Det känns väldigt roligt att få uppmärksamma alla duktiga förare som kör för Din Tur. Personalen är den viktigaste tillgången och förarna är de som möter resenärer varje dag. Vi tror att det finns många fantastiska historier om bussförarna som vi hoppas att resenärerna vill dela med sig av säger Michaela Björk, informatör, Din Tur.

Urvalsprocessen sker i tre steg: I första steget får resenärerna göra sina nomineringar och därefter, i andra steget, utses tre finalister av en jury. I det tredje och sista steget så får allmänheten rösta på de tre finalisterna. Vinnaren presenteras den 5 juni. 

Nomineringen gör du på www.dintur.se/aretsbussforare. Är du osäker på namnet på den bussförare du vill nominera så kan du ange dag, tid, linje och hållplats där du åkt med föraren så tar Din Tur reda på vem föraren är. Sista dagen att nominera någon är 28 april.

 

Dela med dig av denna artikel på: