Du är här

2020-03-12 - Modo Hockey
Arkivbild. Foto: Håkan Nordström

Dags för rond två i finalen

I tisdags vann Modo den första matchen i bäst av fem serien i allsvenska finalen. Ikväll är det dags för match nummer två när Modo tar emot Björklöven på hemmaplan.
– Vi ska slå oss fria från matchen som varit och hitta rätt tillstånd för att vinna även på hemmaplan, kommenterar Björn Hellkvist på Modos hemsida inför kvällens match.

Modo ligger just nu 1-0 mot Björklöven efter att Magnus Häggström till slut lyckades sätta pucken i mål efter dubbla förlängningar i tisdags. Ikväll blir det dags för rond nummer två, och tar Modo hem även denna match så behöver de bara en vinst till för att ta sig direkt till kvalet till SHL.

Inför ikväll så är samma trupp som spelade i tisdags redo för spel, med undantag för Kim Rosdahl som är avstängd i väntan på besked från disciplinnämnden efter en fadäs på isen i tisdags. Kvällens match spelas med tomma läktare då regeringen, som en del av arbetet att minska smittspridningen av coronaviruset covid-19, har beslutat om att tillfälligt förbjuda folkansamlingar på mer än 500 personer.
– Matchen kommer att spelas helt utan publik. Kom därför inte till Fjällräven Center då inga biljetter är giltiga, skriver Modo på sin hemsida.

Samtliga datum och tider för finalserien:

Match 1 (bortamatch): Tisdag 10/3 kl. 19.00
Match 2 (hemmamatch): Torsdag 12/3 kl. 19.00 
Match 3 (bortamatch): Lördag 14/3 kl. 18.00
Ev. match 4 (hemmamatch): Måndag 16/3 kl. 19.00 
Ev. match 5 (bortamatch): Onsdag 18/3 kl. 19.00

Dela med dig av denna artikel på: