Du är här

2020-03-09 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Fredrik Olofsson tecknar nytt kontrakt med Modo

Modo Hockey meddelar att det tecknat ett nytt kontrakt med Fredrik Olofsson som sträcker sig över den kommande säsongen.
– Vi jobbar vidare med kontinuitet i truppen där vi är väldigt glada att "Freddy" kommer att stanna även den kommande säsongen. Han är en spelare med stora kvalitéer och vi vill tillsammans fortsätta att utvecklas framåt, kommenterar Modos sportchef Fredrik Glader.

Fredrik Olofsson, center, kom till Modo inför den pågående säsongen. Under säsongen har han spelat i samtliga 52 omgångar och har stått för 34 poäng, fördelade över 10 mål och 24 assist. Precis innan finalen mot Björklöven ska starta så står det klart att han är redo för ytterligare en säsong i Modo.
– Det känns riktigt bra med ett år till i Modo Hockey och i Örnsköldsvik där jag och min flickvän känner oss trygga med alla runt om både laget och i staden. Det är verkligen ett öppet klimat i klubben och det är en stor skillnad med vad jag varit med om sedan tidigare där det varit mer stängt och uppdelat. Jag tror på den här modellen för att få ut det mesta ur personer och jag nu hittat utmaningar som jag inte känt på sedan innan. Nu vet jag vad som krävs för att ta nästa steg och komma till nästa nivå, kommenterar Olofsson på Modos hemsida.

Det nya kontraktet gäller för säsongen 2020/21.

 

Dela med dig av denna artikel på: