Du är här

2020-02-21 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"Vi ska sätta tempot och styra matchbilden"

Det drar ihop sig allt mer i HockeyAllsvenskan och ikväll spelar Modo Hockey den näst sista hemmamatchen i grundserien när Kristianstad IK kommer till Örnsköldsvik.
– Vi måste klara av att hålla uppe tempot där vi vill föra matchen på vår hemmaplan, kommenterar assisterande tränare Pär Styf till Modo Channel på klubbens hemsida.

När Kristianstad kommer för att spela i Fjällräven Center så har Modo chans på att ta fyra av fyra möjliga vinster mot motståndarlaget då de vunnit samtliga tre tidigare möten; först 2-3 på bortaplan, sedan 3-1 på hemmaplan och senast 2-5 på bortaplan. Alla poäng är viktiga just nu när grundserien närmar sig sitt slut, och nu när de två lagen möts för fjärde och sista gången i grundserien så tror Pär Styf på en match i högt tempo:
– Det har varit fartfyllda matcher mot ett lag som hela tiden vill gå och ställa om snabbt. Kristianstad är ett hårt arbetande lag som aldrig ger upp och där spelar det ingen roll om de ligger under med någon puck. Det kommer därför att bli en match i högt tempo som förhoppningsvis blir rolig att titta på.
– Vi ska sätta tempot och vi ska styra matchbilden. Rakt spel, snabba omställningar och se till att de inte ska känna någon som helst känsla att de styr händelserna i matchen.

Tommy Enström, Joakim Hagelin, Mattias Norlinder och Anton Öhman ser alla ut att missa matchen. I övrigt väntas samma laguppställning som under onsdagens bortamatch.

 

Dela med dig av denna artikel på: