Du är här

2020-02-14 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"Vill visa hur bra vi är"

Fredagskväll och det är dags för veckans andra hemmamatch för Modo när Västerås tas emot i Fjällräven Center.
– Vi ser fram emot matchen och vill visa vilka vi är och hur bra vi är, för oss själva och inte för någon annan, kommenterar Björn Hellkvist på klubbens hemsida.

Det börjar dra ihop sig i HockeyAllsvenskan 2019/2020, och varenda match och poäng som Modo kan ta är viktiga. I onsdags lyckades de inte mot Timrå, men då de vunnit två av tre tidigare matcher mot Västerås så kan man hoppas att de lyckas bättre mot kvällens motståndare.

Björn Hellkvist kommenterar inför kvällens möte:
– Vi får chansen att direkt ta revansch på oss själva, inte mycket mer än så egentligen. Poängen som tas nu är lika mycket värda som alla poäng även om det kanske är mer kittlande just nu att gå till jobbet.
– Vi har haft rätt udda matcher mot Västerås tidigare under säsongen där alla haft sin egen karaktär. Men vi tittar på var vi är i vår process och var de är i sin process och tar det därifrån.

Joakim Hagelin, Mattias Norlinder och Tommy Enström blir frånvarande från kvällens match, och Adam Tambelini är osäker för spel då han klev av träningen under gårdagen. Det är oklart om Linus Nässén, som Modo just lånat från Växjö, är klar för spel då han anländer till Modo idag.

 

Dela med dig av denna artikel på: