Du är här

2020-02-05 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"Vi är taggade inför nedsläpp"

Ikväll är det återigen dags för hemmaspel när Modo tar emot Södertälje SK i Fjällräven Center klockan 19.00.
– Vi har fokuserat på ingångar i anfallszon, special teams och spelet i anfallszon. Vi är taggade inför nedsläpp, säger Björn Hellkvist till Modo Channel på Modos hemsida.

När Södertälje kommer till ö-vik igen så har de tre raka segrar bakom sig medan Modo senast kommer från förlusten mot Mora i fredags. Men oavsett hur deras senaste matcher har gått så lär kvällens match bjuda på många mål om man tittar på hur de senaste tre matcherna mellan de två lagen har gått. Särskilt Modo har fått göra mycket mål och har även vunnit två av de tre tidigare mötena.

Björn Hellkvist kommenterar inför matchen:
– Det har varit rätt konstiga matcher den här säsongen mot Södertälje. En match gjorde de mål i varje powerplay de hadde och i nästa match var det vi som gjorde mål på varje chans. Det har varit speciella matcher men det är en unik händelse och en unik match imorgon där vi inte kommer att fokusera på det som har varit utan istället blicka framåt.
– Det blir våra ingångar i anfallszonen som blir viktiga för oss tillsammans med drivet på mål. Vi ska båda skapa fler målchanser men även se till att skapa oss mer tid i anfallszonen.

Inför matchen så kommer Johan Petterson från Kalix HC på lån för att förstärka backsidan. Modos nyförvärvade forward Iikka Kangasniemi uppges vara redo för spel och även deras nya målvakt Patrik Bartosak ska vara matchklar inför ikväll.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: