Du är här

2020-02-03 - Näringsliv

Install öppnar kontor i Örnsköldsvik

Det norrländska installationsföretaget Install etablerar nu kontor i Örnsköldsvik där man i första hand kommer erbjuda installationstjänster inom fiber.

Jan Fransson, VD på Install berättar:
– Örnsköldsvik känns som ett naturligt steg. Vi har hittat rätt person att driva vårt nya kontor och vi har fått förfrågningar från befintliga kunder som önskar att vi kan erbjuda lokal närvaro. Dessutom passar Ö-viks näringsliv vårt erbjudande perfekt då vi har stor erfarenhet av skogs-, cellulosa- och verkstadsindustrin.
Install har vid ett flertal tillfällen synts i media för uppmärksammade projekt som t ex installationsarbetet vid uppförandet av Europas största vindkraftpark i Markbygden och nu senast för LKAB, SSAB och Vattenfalls omskrivna testanläggning i HYBRIT-initiativet.

Till det nya kontoret har man rekryterat Jens Edström som verksamhetschef. Kvar återstår att rekrytera ett flertal fibertekniker och en projektör.
– Känns riktigt spännande att få axla ansvaret med att bygga upp Installs kontor här i Ö-vik. Installs affärsmodell och nytänk kommer att uppskattas bland företagarna i regionen, fortsätter Jens Edström.
Det nya kontoret kommer att öppna under februari.

Dela med dig av denna artikel på: