Du är här

2020-02-10 - Övrigt
Bild: Örnsköldsviks kommun

Rösta fram Årets Utvecklingssatsning

Nomineringarna till Årets Utvecklingssatsning är klara och det går nu att rösta fram vem av de fyra nominerade som man tycker borde vinna. Röstningen pågår tills den 13 februari.

Årets utvecklingssatsning är en utmärkelse som delas ut av Världsklass Örnsköldsvik och som går till en satsning i kommunen som bland annat ska ha skapat framtidstro och stolthet i Örnsköldsvik och haft syfte att utveckla, förbättra eller skapa något nytt under 2019. Vinnaren av utmärkelsen presenteras under Framtidsforum den 15 februari.

De fyra nominerade är:

Ann-Catrin Zackrisson och Bredbyns Gästgiveri
Ann-Catrin har fått liv i Bredbyns Gästgiveri igen. Hotellet är välbesökt, och erbjuder lunchservering, söndagsmiddag och andra tillställningar. Det har i sin tur gett ringar på vattnet i Bredbyn och då hon gärna handlar lokalt, vilket bidrar till utveckling av andra lokala företag.

Vardagsrummet
Mötesplatsen Vardagsrummet skapar ett nytt och växande sammanhang för människor i Örnsköldsvik. Deras arbete bygger på att stärka individen så att den kan stärka den plats i samhället där den finns.

Magnus Hallberg, RISE processum
Magnus gör med sitt engagemang och driv en värdefull insats för att utveckla Örnsköldsvik som en nod för bioekonomin nationellt. Hans arbete för etableringen av RISE i Örnsköldsvik är en viktig milstolpe i den utvecklingen.

High Coast Creative
Detta nya branschnätverk har skapat stora möjligheter för kreativa näringar att utvecklas och samverka i Örnsköldsvik. Nätverket lyfter och synliggör den skaparkraft och innovationsförmåga som finns i området och kopplar samman framtidens design med den befintliga tillverkningsindustrin på ett helt nytt sätt.

Klicka här för att komma till Örnsköldsviks kommuns hemsida där du kan rösta.

 

Dela med dig av denna artikel på: