Du är här

2020-02-05 - Teater
Foto: Morgan Norman

Ta det som en man

Ni som såg Mia Skäringers utsålda show i Fjällräven Center i oktober fick också stifta bekantskap med Hampus Nessvold. Lördag 8 februari kommer han med sin egen föreställning till Folkan Teater.

Multitalangen Hampus Nessvold uppträdde över 40 gånger med ”Ta det som en man” under 2019. Nu under vintern och våren fortsätter han turnera runt landet med sin kritikerrosade föreställning, som är regisserad av Mia Skäringer.
Hampus Nessvold har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien 22 Kvadrat och för radioprogrammet Zia och Nessvold, båda på P3. 2017 släppte han boken ”Ta det som en man” och dessutom skivdebuterade han med albumet ”Be a Man”. Hösten 2018 medverkade han i Mia Skäringers SVT-serie ”Kroppshets” och därefter var han med som gästartist under hennes utsålda arenaturné ”No More Fucks To Give”.
I sin egen föreställning bjuder Hampus Nessvold på en stor portion humor och värme samtidigt som han ger publiken en rejäl tankeställare. Turnén presenteras av produktionsbolaget Kahlo och lokal arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening.

 

Dela med dig av denna artikel på: