Du är här

2020-01-29 - Evenemang

Danny lockar storpublik

Strax efter biljettsläppet i höstas låg Örnsköldsvik i topp på försäljningslistan, före Skellefteå, Gävle, Uppsala och Malmö.
Med en och en halv vecka kvar är sittplatserna slut, men fortfarande finns ståplatser kvar till Danny Saucedos ”The Run(A)way Show” i Fjällräven Center fredag 7 februari.

Danny Saucedo gjorde 2017 succé och sålde över 120 000 biljetter med sin publik- och kritikerhyllade show ”NU”. Sedan dess har Danny och hans team skapat en om möjligt ännu mäktigare upplevelse – ”The Run(A)way Show” – en modern popshow som spelades på The Theatre i Göteborg under hösten 2019 och nu är ute på Sverigeturné.
Det är första gången någonsin som Danny Saucedo åker ut på turné genom hela landet med en helt egen show, och publiken kan förbereda sig på en upplevelse som tänjer på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. 
– Vi har sålt riktigt bra med biljetter. Sittplatserna är slut men det finns ståplatsbiljetter på parkett, berättade arrangören Fredric Wedin på telefon strax innan han förra veckan mottog branchorganisationen Sweden Lives utmärkelse ”Årets Konsertplats 2019” för Naturscen Skuleberget.

 

Dela med dig av denna artikel på: