Du är här

2020-01-29 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"Det ska bli kul som bara den"

Ikväll tar Modo emot serieledarna på hemmaplan när det ännu en gång är dags för derby mot Björklöven.
– Vi går in i matchen med en riktigt go känsla där det ska bli kul som bara den, kommenterar huvudtränare Björn Hellkvist på Modos hemsida.

Björklöven ligger idag etta i HockeyAllsvenskan med 95 poäng medan Modo ligger på en andraplats med 88 poäng. Björn Hellkvist säger att kvällens match, som ser ut att spelas i ett nästintill fullsatt Fjällräven Center, kommer att handla framförallt om att ta de tre poäng som de kan tjäna och att Modo planerar på att vara intensiva och vinna många puckar.
– Vi tänker inte längre fram än att vi ska möta Björklöven på hemmaplan och där spela om tre poäng. Det ska inte behövas någonting annat som motivation inför matchen, säger Hellkvist och fortsätter:
– Vi måste sätta de spel som vi har tränat på då vi vet hur de spelar och vilket spelsystem de håller. Vi ska även vara intensiva högt uppe i banan och vinna tillbaka många puckar.

Joakim Hagelin och Tommy Enström blir frånvarande under matchen på grund av skador, och det är osäkert om Mattias Norlinder kan spela. Tobias Enström har kunnat delta aktivt i träningarna och kan vara redo för spel igen under derbyt.

 

Dela med dig av denna artikel på: