Du är här

2020-01-22 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Dags för enkronamatch

Ikväll är det dags för Enkronamatchen i Fjällräven Center när Modo tar emot BIK Karlskoga på hemmaplan.
– Vi ska eliminera de egna misstagen och svara för en betydligt bättre match än i det senaste mötet mot Karlskoga, säger Björn Hellkvist på Modos hemsida.

Det blir en välfylld arena när Modo möter Karlskoga under kvällens gratismatch. Senast de två lagen möttes spelade Modo borta och matchen slutade i en brakförlust när Karlskoga tog hem matchen med 7-0. 
– Vi har minst sagt revansch att utkräva då vi blev avklädda där nere senast, ingen i gruppen förstod riktigt vad som hände och analysen efter var väldigt svår att lägga. I den matchen sköt vi mycket och skapade 19 målchanser men var för mycket på utsidan och var alldeles för tama i spelet utan puck kommenterar Björn Hellkvist och fortsätter:
– Vi måste förbättra oss på de detaljerna och en sak man kan konstatera om Karlskoga är att de verkligen är ett lag som tar chansen om de får den.

Under gårdagen så presenterade Modo ett nytt förvärv på backsidan i form av ryska spelaren Nikolai Belov, som ansluter efter att ha senast spelat i Almtuna. Hellkvist säger att han kommer att tillföra tuffhet och storlek, något som tränaren anser att backuppsättningen saknat.
– Han står för någonting vi kanske inte riktigt har i backuppsättning med tuffhet och storlek. Han är groteskt stark och kan spela väldigt fysiskt men har även spel i sig då han under väldigt lång tid spelat på en hög nivå. Han har tagit sig igenom en tuff skadeperiod och nu är han med på den resan vi vill göra tillsammans.

Hurruvida Belov kommer att vara redo för spel under kvällens match är ännu oklart. Under kvällens match blir Tobias Enström, Joakim Hagelin, Tommy Enström och Mattias Norlinder frånvarande, bland annat på grund av skador.

 

Dela med dig av denna artikel på: