Du är här

2020-01-15 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Fri entré till toppmöte

Om en vecka i Fjällräven Center är det fri entré till arenan då Modo Hockey tar emot Karlskoga.
– Ett utmärkt tillfälle att ta med nära och kära på ishockey eller varför inte någon som aldrig sett ishockey live tidigare, säger klubbens kommunikatör Frank Eriksson.

Onsdagen den 22 januari är det fri entré till matchen tack vare att privatpersoner och företag är med och sponsrar biljetten. Modo Hockey hoppas så klart att så många som möjligt vill vara med och bidra till en hockeyfest i Fjällräven Center.
Företag och privatpersoner kan vara med och sponsra från tio öre upp till fem kronor per åskådare i matchen. 
– Skänker du exempelvis tio öre per åskådare blir ditt bidrag till Modo Hockey 500 kronor om det blir en publik på 5 000. Målsättningen är att vi totalt ska samla ihop 165 kronor per åskådare, säger Frank Eriksson.
Modo Hockey möter AIK på hemmaplan i kväll och har sedan Tingsryd borta på fredag innan Karlskoga kommer till Örnsköldsvik nästa onsdag. Sköter Björn Hellkvists grabbar sig väl finns det ett utmärkt tillfälle att i den matchen ta ett stadigt grepp om en av två platser i den hockeyallsvenska finalen. Inför matchen mot AIK ligger Modo på andra plats, fem poäng före Timrå, närmast under strecket, och åtta poäng före fjärdeplacerade Karlskoga.

 

Dela med dig av denna artikel på: