Du är här

2020-01-14 - Nyheter/Reportage
Foto: Harrys

Harrys kan återkomma till Ö-vik

I 2015 blev det klart att Allstar skulle ta över Harrys verksamhet i Örnsköldsvik. Nu planerar Harrys att expandera sin verksamhet och Örnsköldsvik är en av de städer som kedjan är intresserad av.

Harrys finns redan i ett trettiotal platser i landet, men då de flesta platser ligger på den södra halvan av landet så söker sig brasserikedjan nu norrut för att expandera med 2-3 nya restauranger.
– Hittills har vi en restaurang i norra Sverige, Harrys i Umeå som öppnade vintern 2018. Harrys i Umeå har mottagits väl och vi ser därför enorm potential att etablera oss på fler orter i norr, vårt koncept verkar passa norrlänningarna som hand i handske, säger Fredrik Borén, etableringsansvarig på Harrys, i ett pressmeddelande.

Efter att ha analyserat den norra delen av landet och tittat på faktorer såsom befolkningsmängd, den lokala marknaden och hur stadskärnan ser ut idag så har de tagit fram en lista på elva städer där de nu söker franchisetagare. Bland städerna de är intresserade av är just Örnsköldsvik. I nuläget är det dock för tidigt att säga hurruvida Harrys kommer att återkomma till Ö-vik eller inte.

 

 

Dela med dig av denna artikel på: