Du är här

2019-12-27 - Evenemang

Pontare sjunger in 2020

Roger Pontare uppträder på självaste nyårsafton i Solbergsbacken, den populära skidanläggningen som i vinter också bjuder på artister som Svenne Rubins, Lasse Stefanz och E-Type.

Roger Pontare, som i omgångar varit bosatt i Örnsköldsvik men som numera bor i Hedvigsfors en bit norr om Delsbo i Hälsingland, sjunger in det nya året i Solbergsbacken.
– Med megafon samtidigt som jag ska försöka hålla balansen i backen – nä, då går det nog bara utför, säger Roger och skrattar. Jag ska försöka få till en halvtimma i stämningsfull närvaro av besökare, det ska bli riktigt trevligt, fortsätter Roger som ibland får för sig att jobba på självaste nyårsafton.
– Det beror på hur familjen träffas. Nu har vi våra söner utspridda på andra håll så då passade det bra, det ska bli kul att vara i Solberg – det är så fint där.
Solbergsbacken har på senare år etablerat sig som en riktig nöjesmetropol, och vintern 2020 blir inget undantag. Lördag 18 januari kommer legendariska Svenne Rubins, 1 februari underhåller partybandet Riff Raff Ruff och två veckor senare – lördag 15 februari – är det återigen dags för dansbandsgiganterna Lasse Stefanz att gästa Solberg.
7 mars blir det mer dansband i form av en dansmara där det stora dragplåstret är älvdalsbandet Larz-Kristerz – kända inte minst för att de lirar på instrument från det legendariska älvdalsföretaget Hagströms. Danspubliken får också ta sig en svängom till de båda lokala dansbandsduorna Ola & Jag och Duo Vi.
Lördag 21 mars arrangerar Solbergsbacken Big Winter Party med Pink Hink, Rockbandet och ingen mindre än Martin ”E-Type” Erikson. En häftig avslutning på vintern 2020.

 

Dela med dig av denna artikel på: