Övrigt

Bjuder in till jobbsnack

Fredag 27 december bjuder kommunen in till jobbsnack i stadshuset Kronan.

Det finns ett stort behov av fler anställda inom skola, vård och omsorg i Örnsköldsviks kommun. Med det som bakgrund så bjuder kommunen in både kommuninvånare och de som är på besök att komma till stadshuset Kronan för att prata jobb.
– Örnsköldsviks kommun har under många år haft en hög andel pedagogiskt utbildad personal inom förskola och skola. Flera erfarna pedagoger går i pension framöver. Vi bygger även ut förskolan och utökar vår verksamhet. För att även fortsättningsvis kunna tillsätta tjänster med utbildad personal bjuder vi under mellandagarna in till samtal och svarar på frågor om jobb och våra verksamheter. Vi hoppas att såväl redan boende som möjliga hemvändande pedagoger och jobbsökande tittar in till oss på Kronan, säger Ander Fager, verksamhetschef för grundskolan.

Under jobbsnacket så kommer representanter från förskola, grundskola och gymnasieskola samt vård, omsorg och socialtjänst att finnas på plats. Dessutom så finns Anna Edblad, vd för Örnsköldsviks Industrigrupp, där för att representera industri-, teknik- och IT-branschen.

Datum och tid: Fredag 27 december 2019, drop-in mellan kl. 13.00-15.00
Plats: Entréplanet i stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6

Mer information hittar du på Örnsköldsviks kommuns hemsida.

 

Publicerat