Modo Hockey

"Vi måste spela i ett högt tempo"

Idag spelar Modo sin sista hemmamatch, och den näst sista matchen, innan ett litet uppehåll över jul. På hemmaplan tar de emot Karlskrona under deras tredje möte med laget den här säsongen.
– Vi måste spela i ett högt tempo i offensiven då vi kunnat luckra upp genom det, kommenterar Björn Hellkvist till Modo Channel på klubbens hemsida.

Ikväll har Modo chans på att ta tre raka segrar mot Karlskrona då de vunnit både sin tidigare hemmamatch (5-1) och bortamatch (2-5) mot laget. Och då det är sista hemmamatchen innan jul så skulle en seger säkert också kännas som en bra julklapp till supportrarna och Örnsköldsvik.

Hellkvist kommenterar inför matchen:
– Man får vara med hela tiden mot Karlskrona vi har haft marginalerna med oss, men vi har även spelat bra där vi kanske gjorde den bästa bortamatchen för säsongen senast. Hemma vann mer övertygande. Det är en lurig motståndare och de har skickliga forwards som vi måste se upp med.

Mattias Norlinder är borta för spel i JVM och Joakim Hagelin är ännu inte klar för spel. Även Kim Rosdahl och Anton Öhman kommer troligen att missa matchen. I övrigt så blir det en del backbyten innan matchen.

Publicerat