Du är här

2019-12-11 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

"Varje poäng och varje match är viktig"

Klockan 19.00 ikväll blir det hemmamatch när Modo möter Mora för tredje gången den här säsongen.
– Vi ska inte tänka framåt för långt utan istället vara här och nu i det vi gör, kommenterar assisterande tränare Pär Styf till Modo Channel på klubbens hemsida.

Modo kommer från dubbla förluster när de först blev slagna på hemmaplan i onsdags förra veckan av Västervik och sedan förlorade på bortaplan i förlängningen under lördagens derby mot Björklöven. Trots derbyförlusten så tycker ändå Pär Styf att det var en godkänd match där Modo spelade bra.
– Det var en bra match med bra special teams där vi hade bra fart och god kampvilja. Vi tog bra initiativ och hade högt pucktempo tillsammans med att vi var starka i närkamperna, säger han. Inför kvällens match mot Mora vill han se Modo hålla samma nivå som under matchen mot Björklöven.
– Varje poäng och varje match är viktig för oss där det viktigaste nu är att fortsätta bygga på insatsen från Björklöven senast. Vi vill ha den moralen och den arbetsinsatsen även i kommande matchen och det gäller att hålla den nivån i allt vi gör även i matchen mot Mora.

 

Dela med dig av denna artikel på: