Du är här

2019-12-06 - Hockey

Förlänger med Victor Blom

Örnsköldsvik Hockey Förening meddelar idag att de kommit överens om en kontraktsförlängning med backen Victor Blom. Det nya kontraktet sträcker sig över säsongen 2021/22.
– Vi ser Victor som en viktig byggsten i ÖHF de kommande åren och är glada över att vi säkrat upp hans tjänster, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

 
Under hösten har Viktor Blom spelat i samtliga av ÖHFs matcher i Hockeyettan och har inte bara gjort ett bra jobb rörande det defensiva spelet utan även till och med hittat nätet vid ett tillfälle. Därför förlänger nu ÖHF kontraktet med backen.
– Victor har imponerat stort under sin första höst i ÖHF-tröjan. Med sin karaktär och attityd har han vuxit ut till en jätte i försvaret. Victor sätter alltid laget i främsta rummet och med sin fysiska spelstil är han jobbig att möta, säger Patrick Edlund
 
Victor Blom kommenterar själv förlängningen:
– Jag kom in bra i laget direkt och trivs utomordentligt. För mig var det aldrig någon tvekan när vi började diskutera. Jag vill fortsätta vara en del av ÖHF och jag tror att vi som lag är på rätt väg.
 
Dela med dig av denna artikel på: