Du är här

2019-12-12 - Evenemang

Humorkalaset till Skuleberget

Sveriges samlade humorelit gör endast tre shower tillsammans nästa sommar; Sofiero i Helsingborg, Dalhalla i Rättvik och Naturscen Skuleberget. Söndag 28 juni kommer Humorkalaset till Höga Kusten och biljetterna släpps måndag 9 december.

När Humorkalaset ifjol sommar gästade Dalhallas kalkstensbrott var det inget annat än en storslagen succé, något som visade sig ge blodad tand. I juni 2020 drar nämligen succén ut på en tre dagars exklusiv sommarturné till några av Sveriges absolut vackraste och naturskönaste spelplatser; Sofiero i Helsingborg, Dalhalla i Rättvik och Naturscen Skuleberget i hjärtat av Höga Kusten.
– När Humorkalaset var på Dalhalla i somras var det första gången någonsin det gjordes standup på Dalhalla. Jag missade den möjligheten – men får nu vara med när det för första gången sker på Naturscen Skuleberget. Det är kul att få vara med när svensk ståupphumor letar sig ut från små källare och nu fyller stora utescener med tusental i publiken, säger David Batra.

Den 28 juni kommer Petra Mede, Johanna Nordström, David Batra, Nour El-Refai, Babben Larsson,Thomas Järvheden, Özz Nûjen,Måns Möller, Ann Westin, Hasse Brontén och Therese Sandin att bjuda på en kavalkad av skratt. Det utlovas en storslagen standupföreställning med unika inslag, och föreställningen leds av konferenciererna Petra Mede och Johanna Nordström.
– Exhibitionisten i mig är glad att få vara tillbaka på livescenen och leda tre stjärnspäckade kvällar. Att göra det tillsammans med Johanna Nordström känns naturligt – What can I say, she is me, but younger, säger Petra Mede.

Fredric Wedin, Verkställande Byrån, är förstås också glad över bokningen.
– Det känns förstås jätteroligt – passande nog – att vi kunnat boka in Humorkalaset till Naturscen Skuleberget. Det är viktigt för oss att även göra annat än renodlade konserter för att bredda vårt program. Att vi dessutom är ett av endast tre ställen som får göra det här är sjukt kul. Producenterna har valt natursköna platser och Naturscen Skuleberget är en sån plats, säger Fredric.

Biljetterna till Humorkalaset släpps på: humorkalaset.se och skule.se från och med 9 december kl 10:00.

Dela med dig av denna artikel på: