Du är här

2019-11-22 - Evenemang
Foto: Magnus Ragnvid

Mariette skapar julstämning

Precis som vanligt bjuder kören Nota Bene in en känd gästartist till sina dubbla konserter under rubriken Stämning i Advent. Söndag 1 december är det Mariette som tillsammans med kören ska skapa stämning i Pingstkyrkan.

Mariette Hansson har tre gånger medverkat i Melodifestivalen och samtliga gånger tagit sig till final, med placeringarna trea, fyra och femma. Men redan för 20 år sedan tog hon första steget på väg att bli en stjärna, med sitt deltagande i ”Sikta mot stjärnorna”. Tio år senare, 2009, kom hon på fjärde plats i Idol och har sedan dess etablerat sig som en av de stora svenska artisterna, bland annat med en final tidigare i år i ”Stjärnornas Stjärna”.
Nota Bene bildades redan 1947 och sedan 1991 har kören varje år genomfört ”Stämning i Advent” tillsammans med kända gästartister, exempelvis Tommy Körberg, Jill Johnson, Roger Pontare, Rickard Söderberg, Martin Stenmarck, Anders Ekborg och Charlotte Perrelli. Evenemangen är alltid välbesökta och precis som tidigare år arrangeras dubbla konserter i Pingstkyrkan. 

 

Dela med dig av denna artikel på: