Du är här

2019-11-17 - Näringsliv
Glada vinnare under lördagskvällen. Foto: Håkan Nordström

Handelsgalans alla vinnare...

Årets butik: Ugglan Mode & Design. Årets livsmedelsbutik: Ica Nära Hemling. Årets ledare: Ingela Åkerstedt, Stora Coop. Årets säljare: Malin Lindgren, Cubus. Årets unga drivkraft: Molly Åkerstedt, Greens Guld. Årets Öviksfrisörföretag: Salongen för Dig. Dessutom delade juryn ut ett specialpris "Guldhammaren" till Nordek för deras tro på framtida handeln med deras ombyggnationer av Oskargallerian. Juryns motiveringar...

Årets Butik 2019

Ugglan - En butik som utvecklats och erbjuder en skön combo av mode, möbler och design. Ugglan är alltid på hugget och lyfter både utbud och shoppingupplevelse i Örnsköldsvik!


Årets Ledare 2019

Ingela Åkerstedt, Stora Coop - Ingela är en rak och tydlig ledare som löser det mesta. Hon engagerar sig i sin personal och uppmuntrar när det behövs.


Årets Livsmedelsbutik 2019

Ica Nära Hemling - Butiken som drivs av två systrar med öppenhet, medmänsklighet och kärlek. Här fixar man allt som behövs. En liten butik med stor betydelse!


Årets Säljare 2019

Malin Lindgren, Cubus - En glad, engagerad säljare med en grym inställning och fokus på att alla ska bli nöjda!


Årets unga drivkraft 2019

Molly Åkerstedt, Greens Guld - Molly är en ung drivkraft med öga för form och design. Med skaparglädje, glöd och passion skapar hon egna smycken och för ett gammalt hantverk vidare.


Årets Öviksfrisörföretag 2019

Salongen för Dig - Frisörteamet som med service och glädje lyssnar och ser till att möta kundens behov. Frisörerna med extra allt!

Dela med dig av denna artikel på: