Modo Hockey

"Vi hoppas på mycket publik"

Ikväll väntar veckans andra hemmamatch för ostoppbara Modo när de välkomnar Kristianstad i Fjällräven Center.
– Kristianstad spelar med en hög fart så det kommer mest troligt att bli en rolig match att följa. Vi hoppas på mycket publik, säger assisterande tränare Pär Styf till Modo Channel på klubbens hemsida.

I och med segern i onsdags så har Modo tagit hem elva raka matcher, och de har vittring på en tolfte när Kristianstad kommer till Örnsköldsvik. Senast de två lagen möttes så spelade Modo på bortaplan men kom segrandes ur en jämn match med 2-3. Kristianstad ligger just nu på sjunde plats i tabellen och har vunnit tre av sina senaste fem matcher, och det är mycket möjligt att de vill göra en repetition av deras senaste möte med Modo där just bortalaget kom segrande ut ur matchen.

Pär Styf kommenterar inför matchen:
– Idag var det frivillig isträning där vi hade ett mer teknikbetonat pass för att skallarna ska vara så fräscha som möjligt fram till juluppehållet. Det här var en bra chans till det och Albin Eriksson var med på isen och såg bra ut där han är en teknisk och skicklig spelare, säger han och fortsätter:
– Kristianstad är ett bra lag som verkar ha överraskat många. Men vi har koll på dem och vet att de har god disciplin.

Nykomlingen Albin Eriksson är på lån från Skellefteå AIK då Kim Rosdahl inte kan spela på grund av skada. Eriksson anlände redan igår och är redo för spel i Modo omgående.

 

Publicerat