Modo Hockey

"Det kommer bli en extra tändvätska mot Björklöven"

Ikväll är det dags för derby på hemmaplan när Modo tar emot Björklöven i ett fullsatt Fjällräven Center.
– Vi tränar på som vanligt då det ändå kommer att bli ett stort påslag inför matchen med tanke på både inramning och motstånd, kommenterar huvudtränare Björn Hellkvist till Modo Channel på klubbens hemsida.

Modo har tagit hem nio segrar på rad, och frågan är om de kan lyckas ta tio raka när de möter serieledarna på hemmaplan under lördagkvällen. När de två lagen mötte varandra första gången den här säsongen så kom Björklöven ut som segrare, så Modo lär vara sugna på revansch mot serieledaren.

En fullsatt arena väntar inför nedsläppet och man kan nog anta att det lär bli ett riktigt drag i arenan. Björn Hellkvist försöker dock tona ner det hela lite.
– Jag försöker att tona ner matchen så mycket som det går och vi har ännu inte tagit upp det i gruppen. Jag vet att det kommer bli ett påslag och jag behöver inte spä på det. Det kommer bli en extra tändvätska mot Björklöven, det vet vi, kommenterar han och fortsätter:
– Vi har jobbat på detaljer både högt uppe och nere i egen zon. Det finns små detaljer som vi kan göra bättre där de små detaljerna kommer att göra oss till ett mycket bättre lag.

Inför matchen finns samtliga spelare i laget tillgängliga, med undantag för Mattias Norlinder som just nu spelar i juniorlandslaget.
– Det är bra i laget, lite småskavanker bara då vi haft en period med långa bortaresor som sliter lite extra. Men vi har nu bra möjligheter till träningar och matcher på hemmaplan, vilket känns bra. Alla är friska, krya och kör på, säger Hellkvist.

De som går till arenan för att se matchen bör bege sig dit i god tid då samtliga besökare kommer att visiteras. 16.00 öppnar arenan och nedsläpp sker 18.00.

 

Publicerat