Modo Hockey

"Hoppas på en match i högt tempo"

Ikväll spelar Modo på bortaplan när de möter Mora IK. En match som assisterande tränare Pär Styf ser fram emot.
– Vi har bra konkurrens i laget och kan höja prestationerna på träning såväl som på match, kommenterar han till Modo Channel på Modos hemsida.

Det går bra nu för Modo med sina sju raka segrar, men frågan är om de kan klara av att fortsätta hålla linan och kamma hem segrarna. Den senaste matchen, där de mötte Västervik, hade en svajig och okoncentrerad start som såg mörk ut, men de lyckades till slut att vända och kamma hem den sjunde raka segern.
– Vi lyckas vända på matchen genom bra "go" i laget där vi har tilltro till att vi är starka, fast spelet inte stämde alls. Bra målvaktsspel från Dackell och bra powerplay gjorde att vi kunde åka hem med samtliga tre poäng, kommenterar Styf och fortsätter:
– Vi ska inte se så långt bakåt utan försöka bygga från den senaste matchen. Men vi har hela tiden haft en bra känsla med oss in i matcherna där vi inte haft någonting som hackat. Men i den senaste matchen kom ett hack där vi måste ta tag i det innan vi kan fortsätta att bygga vidare.

När Modo mötte Mora på hemmaplan i slutet på september så hade Mora inte en chans, och man kan räkna med att de lär vara sugna på att ta revansch nu då de tar emot Modo. Pär Styf tror på en rolig och intressant match.
– Det ska bli roligt och vi hoppas på en match i högt tempo. Det ska bli intressant att se hur Mora hanterar situationen de är i sett till tabellen och vi ser fram emot matchen. Vi ska inte titta så långt bakåt utan ska hela tiden utvecklas där vi mäts efter den senaste prestationen hela tiden. Vi ska vara som bäst i slutet av säsongen och det är en lång väg dit.

Efter sin avstängning så är Adam Tambellini nu tillbaka och spelar med laget.

 

Publicerat