Du är här

2019-11-02 - Musik

Danny till Ö-vik

Danny Saucedo tar sin show "The Run(A)way Show" ut på turné. 14 städer får besök och fredag 7 februari kommer han till Fjällräven Center.

Danny Saucedo gjorde för två år sedan succé och sålde över 120 000 biljetter med sin publik- och kritikerhyllade show ”NU”. Danny och hans team har nu skapat en om möjligt ännu mäktigare upplevelse – ”The Run(A)way Show” – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck. Showen spelas på The Theatre i Göteborg under hösten 2019 för att sen åka ut på stor Sverigeturné under våren 2020.

Det blir första gången någonsin som Danny Saucedo åker ut på turné genom hela landet med en helt egen show. Och inte vilken show som helst. Förbered dig på en upplevelse som tänjer på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. Fullblods-entertainern Danny bjuder på en extraordinär popshow, med en nyskapande scenlösning, tillsammans med tio av Europas bästa dansare. För första gången i modern svensk pophistoria har det skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen. Och självklart bjuder Danny på alla sina hits, både gamla och nya!

Konsertkvällen inleds med förfest, en timma innan showen startar, med mingel och DJ Frida Harnesk. Direkt efter showen fortsätter kvällen med efterfest. Det är med andra ord upplagt för en riktig helkväll.

Örnsköldsvik, Fjällräven Center 7/2 20:00 (förfest 19.00)
BILJETTER & INFO. Läs mer och boka på: www.krall.se
ÅLDERSGRÄNS Ståplats 18 år, läktarplats 18å r, 13 år med målsman. Efterfest 18 år.

Dela med dig av denna artikel på: