Du är här

2019-10-23 - Hockey

Rasmus Lindgren till ÖHF

Rasmus Lindgren, som de senaste säsongerna spelat i Modo Hockeys ungdoms- och juniororganisation, tecknar kontrakt med Örnsköldsvik HF.
– Rasmus gör sin sista säsong som juniorspelare och att vi tillsammans ska ta honom in i senioråldern känns spännande, säger sportchef Patrick Edlund i ett pressmeddelande.

Han kommer ursprungligen från spel i Örnsköldsviks SK men har spelat i Modo Hockey under de senaste säsongerna. Nu tecknar backen Rasmus Lindgren kontrakt med ÖHF som sträcker sig över säsongen 2020/21.
– Det här känns jättebra. Jag vill hitta tillbaka till glädjen med hockeyn igen och den miljön och förutsättningarna känner jag finns i ÖHF, säger Rasmus som i ÖHF kommer bära tröjnummer 27 och fortsätter:
– Att ta klivet in i seniorhockey är en process och jag vet att det kommer krävas ett hårt jobb. Men jag är inspirerad och ser verkligen fram emot det här.

Patrick Edlund kommenterar nyförvärvet:
– Det är alltid kul när lokala spelare vill komma till ÖHF. Rasmus gör sin sista säsong som juniorspelare och att vi tillsammans ska ta honom in i senioråldern känns spännande. Rasmus har enkelheten i sitt spel som sitt signum, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF.

Samtidigt som Lindgren ansluter till ÖHF står det också klart att forwarden Oscar Possler lämnar laget.

 

Dela med dig av denna artikel på: