Sport & Fritid

Skoterfest i helgen

Den sista helgen i oktober infaller varje år Skoterns dag – en högtid för skoterälskare att umgås och ta del av information och nya produkter hos de lokala skoterhandlarna. Lördag och söndag, 26-27 oktober, håller både Yamaha Center, Skoterservice, Fritidsimport och Övik Marina & Motor dörrarna öppna.

– Skoterns dag är en viktig dag, den signalerar att nu börjar säsongen. En del tycker det är lite tokigt att ha den sista helgen i oktober eftersom det inte finns någon snö. Men du kan alltid titta på skotrarna och träffa likasinnade, för det är mycket folk i farten. Att träffas och prata, ta en kaffe eller kanske en hamburgare, det är trevligt, säger Lena Westman, kanslist på Nolaskogs skoterklubb som kommer finnas representerad hos samtliga återförsäljare. 
– Vi har varit på plats alla år och marknadsfört oss, det är viktigt att bli medlem hos oss så att vi kan hålla våra skoterleder i bra skick. 
Under Skoterns dag har Nolaskogs skoterklubb också sitt sedvanliga Skoterlotteri där den högsta vinsten –  vad annars? – är en skoter. 

 

Publicerat