Du är här

2019-10-18 - Nyheter/Reportage
Från vänster: Heidi Ekberg, Peder Sundström, Sofia Göth, Britta Söderberg, Johan Allard, Mia Forssell och Magdalena Silfversparre.

Devocy tog hem silvermedalj

Magasinet KVM, som producerats av ö-viksföretaget Devocy på uppdrag av bostadsbyggaren JM, prisades under Svenska Designpriset med en silvermedalj.
– Det känns fantastiskt kul att vårt arbete och kompetens uppmärksammas under Svenska Designpriset, säger Johan Allard, Creative Director på Devocy, i ett pressmeddelande.

Svenska Designpriset är ett prestigefyllt pris och ett av de allra främsta inom kommunikation och formgiving. Under torsdagen delades ett flertal medaljer ut, varav Devocy fick ta emot en av silvermedaljerna tillsammans med JM för magasinet KVM. I arbetet med magasinet har Devocy stått för idé, form och innehåll i nära samarbete med JM.
– Arbetet har präglats av teamwork, från start till mål. Alla medarbetare i byrån har varit delaktiga, på ett eller annat sätt. Just därför känns detta pris extra roligt, säger Sofia Göth, magasinets redaktör och medarbetare på Devocy.

Devocy står även nominerade till Publishingpriset, dels för KVM, dels för manus till filmen Spotlight Höst som producerats av det ö-viksbaserade företaget Loveframe. Publishingpriset delas ut i början av november.

 
Dela med dig av denna artikel på: