Musik

Mysigt med Chris Kläfford

Han vann ”Idol” 2017 och nyligen tog han sig till semifinal i ”America’s got talent”. Just nu har Chris Kläfford en kort semester innan han ger sig ut på vägarna igen, och fredag 25 oktober uppträder han på Bruksgården – där det sedan länge varit utsålt.

800 personer kommer att lyssna till Chris Kläfford på Bruksgården, och om det säger artisten själv:
– Mysigt! Det är ett ord jag missbrukar ofta, säger Chris och skrattar – just nu hemma på semester.

– Min första ordentliga semester sedan jag vann Idol faktiskt. Jag tog en vecka i Grekland i fjol men då fick jag solsting och låg hela tiden. Jag trodde att jag skulle bli sjuk nu igen, det brukar bli så när man kört hårt länge och sedan slappnar av – men jag mår bra.

Chris åkte ut i semifinalen i ”America’s got talent” men är ändå glad över sitt deltagande.
– Jag är jättenöjd, jag trodde inte att jag skulle komma så långt som jag gjorde. Jag var där för att visa min grej och för att försöka få fler fans i andra länder. Jag fick sjunga fyra låtar och det är jag nöjd med. Kodi Lee som vann är ett mirakel, alla visste hela tiden att han skulle vinna.

På Bruksgården kommer Chris med eget band, totalt är det fem personer på scen, och på frågan vad publiken kan se fram emot svarar han:
– En mysig kväll. Se, nu sa jag det igen! Jag försöker få till en vardagsrumskänsla, och jag vill prata med publiken som om de är en enda person. Det blir låtar från Idol och framåt, och en del anekdoter. Mysigt helt enkelt.

Arrangörer för konserten på Bruksgården är Karlsson & Norberg, som också arrangerar Chris Kläffords spelningar i Umeå dagen innan och Östersund dagen efter, där de sålt 1 500 biljetter till konserten.

Publicerat