Mat & dryck

Artikelserie – "7 rätter - helt rätta efter semestern"

Sedan vecka 35 har vi haft den återkommande artikelserien ”7 rätter - helt rätta efter semestern” där vi, tillsammans med några av Ö-viks krögare och kockar, presenterat sju sunda maträtter att pröva på efter sommarens alla onyttigheter. Här finner du länkar till samtliga maträtter så att recepten blir lite enklare att hitta. Ha så trevligt med matlagningen!

Maträtt nummer 1: Dillmarinerad lax – med fräsch sallad, dillvinägrett och fänkålsslaw

Maträtt nummer 2: Grillad kycklingfilé – med pepparrotskryddad sötpotatispurè, kantareller och tomater samt kokos- och sticklöksröra

Maträtt nummer 3: Säsongens svamp & kål i rostad buljong med kikärtskräm, mandel, krondill & getost

Maträtt nummer 4: Halstrad abborre med jordärtskockspuré, rostade rödbetor, vaxbönor, kapris & senapsvinägrett

Maträtt nummer 5: Slaktarbiff med bönsallad, syrade tomater & rostad paprikayoghurt

Maträtt nummer 6: Stekt hälleflundra med gröna linser, potatis, picklad rödlök & krispig lufttorkad skinka

Maträtt nummer 7: Örtbakade lammracks med parmesankräm och honungsrostade rotsaker

 
Publicerat