Modo Hockey

"Mot Södertälje gäller det att fortsätta med farten, kreativiteten"

Ikväll åker är det dags för Modos andra bortamatch den här säsongen när de åker söderut och möter Södertälje.
– Vi ska försöka öka fokus i försvarsarbetet där vi ska ha samma bestämdhet även i spelet utan puck och därmed förkorta tiden i egen zon, kommenterar assisterande tränare Pär Styf på klubbens hemsida.

I onsdag så blev det islossning för Modo när de vann hemmamatchen mot Mora med hela 7-1. Ikväll är det då redan dags för nästa match, där Modo möter Södertälje som hittills tagit två poäng den här säsongen. Pär Styf delar med sig av lite uppsnack inför matchen.
– Vissa kvällar stämmer allt för alla och så var det i matchen mot Mora IK där vi lyckades med precis allt. Det var roligt att se och det var roligt att bjuda hemmapubliken på det också. Mot Södertälje gäller det att fortsätta med farten, kreativiteten men även med avvägningarna där det gäller att få pucken på mål i de lägen vi inte kan vara kreativa. Sen kan fokus upp ytterligare i egen zon i spelet utan puck.

Magnus Häggström är inte aktuell för spel ikväll på grund av den tackling han tog emot förra matchen. Joakim Hagelin kommer närmare spel, tränar för fullt och är aktuell att spela under matchen.

 

Publicerat