Modo Hockey

"Vi ska förbereda oss på bästa sätt"

Ikväll är det dags för säsongens andra hemmamatch när Modo möter Mora klockan 19.00 i Fjällräven Center.
– Vi har gemensamt kommit fram till att vi inte skulle förlorat den senaste matchen, men nu ser vi framåt, kommenterar Björn Hellkvist på Modos hemsida.

I måndags spelade Modo mot Björklöven där de fick en poäng efter att ha gått i förlust med 2-3. Björn Hellkvist kommenterar matchen och hur laget spelade under matchen.
– Vi hade en helt annan speed mot Björklöven i jämförelse med premiärmatchen mot Västervik och jag kände igen oss bättre i den senaste matchen. Vi har ett bättre passningsspel och en bättre vilja att ta pucken mot mål. När vi skjuter så pass mycket som vi gör kommer utdelningen att komma.

Mora IK har tjänat ihop två poäng hittills, precis som Modo, och Hellkvist ser fram emot kvällens hemmamatch mot klubben.
– Vi ser fram emot matchen där det är tätt på given nu med många matcher, vi ska förbereda oss på bästa sätt inför matchen mot Mora. Vi ska fortsätta att bygga på det som vi hittade tillbaka till mot Björklöven. Det påminde mer om det Modo vi vill ska vara, det är det viktigaste.

Samma laguttagning som tidigare två matcher är att vänta. Joakim Hagelin är påväg tillbaka efter skada. 

 

Publicerat