Du är här

2019-09-17 - Evenemang
Foto: Anna Huerta

Beskt, salt, syrligt och lite sött

När pessimistkonsult Ronny Eriksson står på scen kan man alltid räkna med en show som är dråplig, socialpolitisk och fylld av sång och musik. Tisdag 24 september kommer han till Folkan Teater med sin nya föreställning ”Kvarglömda Affekter”.

Ronny Erikssons politiska engagemang är en stor del av hans varumärke. Dråpliga sarkasmer mot makten i Stockholm och Bryssel har ofta varit återkommande ämnen i hans texter. 
Efter föreställningarna ”Densomleverfar.se”, ”Kärleksånger”, ”Rum för rasande” och ”Vad skådar mitt norra öga?” är det nu dags för ”Kvarglömda Affekter”.
– När det serverades hopkok när jag var liten var det en maträtt som bestod av gamla rester som blandades och piffades upp med nånting nytt. Vår föreställning bygger på samma idé. Gamla godingar som kryddas med nya påfund. En salig röra med andra ord. Beskt, salt, syrligt och lite sött. Och aldrig samma. Smaklig måltid! säger Ronny Eriksson om sin föreställning som han gör tillsammans med ständige vapendragaren Benneth Fagerlund på keyboard.
Lokal arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening.

Dela med dig av denna artikel på: