Du är här

2019-09-10 - Hockey

ÖHF tecknar kontrakt med Frestadius

Under de senaste veckorna så har Oscar Frestadius tränat och spelat med Örnsköldsvik Hockey. Nu är det klart att han blir kvar i klubben under säsongen 2019/20.
– Oscar har visat att han har kvalitéer och potential som gör vårt lagbygge ännu bättre, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

Oscar Frestadius har tidigare bland annat spelat i Modo Hockeys J18 och J20 trupp och kommer senast från spel i IFK Arboga. Nu har ÖHF och Frestadius kommit överens om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2019/20, samt option på 2020/21.
– Det är länge sedan jag kände sådan glädje för hockeyn som jag gör nu. Det ska bli riktigt roligt att spela i Hockeyettan med ÖHF. Vi har ett bra gäng, skön stämning i gruppen och jag tror vi kommer att kunna nå fina resultat, säger Frestadius.

Patrick Edlund kommenterar avtalet:
– Oscar har visat att han har kvalitéer och potential som gör vårt lagbygge ännu bättre. Vi ser honom som en center men han är också användbar som forward vilket ger oss ännu fler valmöjligheter i matchningen.

Dela med dig av denna artikel på: