Du är här

2019-09-09 - Ungdom
Foto: Håkan Nordström

Megakvällar på H1 Sliperiet

H1 Sliperiet startar upp hösten med Megamåndag 9 september. Vernissage, musikunderhållning, porträttfotografering och öppen musikstudio är en del av allt roligt som finns att göra i huset under kvällen.
– Alla åldrar är välkomna och barn under tio år skapar tillsammans med förälder eller vuxen, säger Charlotte Adelsköld som ansvarar för måleri och marknadsföring.

Flera Megakvällar är planerade för hösten, bland annat halloween 31 oktober och Megafredag i regnbågens färger 22 november. H1 Sliperiet är i grunden öppet för alla åldrar, måndagar och torsdagar mellan 16 och 20. På onsdagar arrangeras Mixkvällar som vänder sig till ungdomar från 15 år, med eller utan funktionsvariationer.
Husets kreativa delar är populära och inför hösten skapas större utrymmen för slöjden så att fler kan sy, snickra, måla och pyssla.
– I dag är H1 Sliperiet det kulturhus vi har här i stan, säger Charlotte. Det är verkligen bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra här och vi är alltid öppna för nya idéer.

 

Dela med dig av denna artikel på: