Nyheter/Reportage

Nyrenovering av Arken i full gång

Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik utför just nu ombyggnationer och renoveringar av konferens- och möteslokalerna i Arken. Redan nu i höst väntas en del av byggnationerna vara klara.

I en satsning som ska förbättra mötesupplevelsen i hamnen så började Elite Hotel att bygga om hotellets utomhusmiljöer för att göra det möjligt att sitta ute året om. Satsningen fortsätter nu med en renovering och ombyggnation av kedjans mötes- och konferenslokaler i Arken.
– Nu kommer Elite att flytta in på riktigt i Arken och vi får lokaler som matchar vår ambition och servicenivå fullt ut. Jag ser mycket fram emot att tillsammans med mina medarbetare kunna erbjuda mötesmöjligheter utöver det vanliga, säger Tanja Salchner, Hotelldirektör, Elite Plaza Hotel, i ett pressmeddelande.

Byggnationerna väntas vara helt klara till årsskiftet, men redan i slutet av augusti väntas den första av fem våningar att vara klar. I nybyggnationen så ingår bland annat nya klinkers och kakel, färgerna får nya väggar och all teknik byts ut. När arbetet är klart så ska 1800 kvadratmeters yta ha förvandlats till 11 möteslokaler samt en VIP-våning. 

Källa: Elite Hotel

 

Publicerat