Du är här

2019-08-12 - Hockey

ÖHF tar in slovakisk forward

Örnsköldsvik HF meddelar att de har tecknat kontrakt med slovaken Ondrej Sisolak, som kommer till klubben för att spela som forward under den kommande säsongen.
– Framför allt så är han en spelare som sätter laget före jaget, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

Ondrej Sisolak kommer ursprungligen från Skalica, Slovakien, och har där HK 91 Senica som moderklubb. Han har tidigare spelat i Tjeckien och har under fjolårssäsongen spelat i Oskarshamn juniorlag. Nu tar han steget in i seniorhockeyn som forward i ÖHF.
– Vi har letat efter ytterligare forwards för att få till en ännu bättre bredd i truppen och Sisolak känns intressant. Han har gjort en säsong i Sverige och kliver nu in i senioråldern. Under juniortiden i Tjeckien så visade han att han har kapacitet för att producera men framför allt så är han en spelare som sätter laget före jaget, säger Patrick Edlund och fortsätter.
– Vi har under försäsongen sett hur gruppen fått ny energi och verkligen kommit samman som ett lag och där känner vi att Sisolak passar perfekt in.

Sisolak anländer till Örnsköldsvik någon gång under veckan.

 

Dela med dig av denna artikel på: