Du är här

2019-06-10 - Näringsliv
Foto: Håkan Nordström

Elite Hotel satsar på mötesupplevelsen

Tillsammans med fastighetsbolaget Lerstenen så satsar Elite Hotel stort för att göra hamnen till en utomhusupplevelse året runt.
– Med vårt unika läge kan vi erbjuda en högkvalitativ helhetsupplevelse för våra gäster året om, säger Tanja Salchner, Hotelldirektör, i ett pressmeddelande.

Just nu så pågår ett arbete med att glasa in en del av The Bishops Arms uteservering för att göra det möjligt för hotel- och pubgäster att kunna sitta utomhus året om. Byggnationen beräknas vara klar redan i mitten av juni och kommer även att öka förutsättningarna för pubben att ta emot allt från företagsevent och konferenser till middagar och bröllop för upp till 100 personer.
– Vår nya ute/inne-servering blir mer än bara en uteservering. Vi bygger mötesplatsen för stadens alla människor och besökare som vill njuta av god mat och dryck vid kajkanten i Örnsköldsvik och vackra Höga Kusten. Med vårt unika läge kan vi erbjuda en högkvalitativ helhetsupplevelse för våra gäster året om, säger Tanja Salchner.

I verksamheten så ingår även konferensanläggningen Arken, och även där satsas det. Tillsammans med hyresvärden Nyfosa så lägger hotellkedjan sex miljoner kronor på att förbättra mötesupplevelsen, med byggstart redan nu i juni och en väntad nyinvigning redan i höst.
– Vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vad som ska bli den bästa mötesupplevelsen i Höga Kusten, avslutar hotelldirektör Tanja Salchner.

 
Dela med dig av denna artikel på: