Övrigt

Game of Thrones är över. Vad ska vi prata om nu?

Vi gick ut på stan och frågade några personer vad de tycker att vi kan prata om nu när vi inte längre kan sitta vid lunch- eller middagsbordet och prata Game of Thrones.

Tobias Ådahl, Bjästa
– Bra fråga. Bensinpriset, det är alldeles för dyrt. Jag är med i Bensinupproret och tycker det borde kosta tio kronor litern. Men det är svårt att påverka, även om medlemmarna i gruppen är många tror jag inte på någon större förändring.

Liselotte Heikkinen, Örnsköldsvik
– Att vi inom äldreomsorgen har för lite tid med vårdtagarna. Vi hinner inte lära känna varandra så att de känner trygghet. Många tycker att vi alltid har bråttom och att vi är för många, i stället för att få stabilitet blir de förvirrade.

Kevin Murengezi, Mellansel
– Vem som vinner Champions League, det är ju det största fotbollsmästerskapet i Europa. Själv tror jag på Liverpool, överlag har de spelat bättre än Tottenham. Det var otur att de inte vann ligan.

Marianne Ålstig, Domsjö
– Lärarnas arbetssituation, de har det otroligt tufft och för mycket administrativt arbete. Och de stora barngrupperna på fritids. Alla barn har rätt att bli sedda, men de tvingas konkurrera om uppmärksamheten.

Publicerat