Modo Hockey

Olivia Carlsson kvar i Modo

Modo Hockey meddelar idag att Olivia Carlsson förlängt sitt kontrakt och är redo för fortsatt spel i SDHL den kommande säsongen.

– Det känns jättekul att fortsätta i Modo Hockey och det kändes självklart att stanna, säger Carlsson på klubbens hemsida.

Under den förra säsongen så stod Carlsson för 30 poäng på 42 matcher och antog även rollen som lagkapten. Nu är hon redo att tjäna ännu fler poäng åt Modos damlag under de kommande säsongerna. 
– Det känns jättekul att fortsätta i Modo Hockey och det kändes självklart att stanna. Jag trivs jättebra i både staden och föreningen så jag ser fram emot fortsättningen och nästa säsong, säger Olivia Carlsson och fortsätter:
– Det känns skönt att det är klart så att man bara kan sikta framåt mot nästa säsong nu.

Sportchef Björn Edlund kommenterar:
– Olivia har utvecklat sitt spel där hon alltid haft drivet och gjort jobbet men nu även producerar poäng i jämn takt och har ökat den stadigt. Hon jobbar väldigt hårt på detaljer för att utveckla sitt eget spel och är verkligen ett föredöme för gruppen.
– Trots sin unga ålder tillhör hon den rutinerade delen av laget och tar aldrig ett träningspass för givet. Jag är fantastiskt glad att hon kommer fortsätta då hon är viktig för oss både på och utanför isen, avslutar Edlund.

 

Publicerat