Du är här

2019-05-26 - Musik
Dotter. Foto: Pressbild

Dotter live på Öviksmässan

I Melodifestivalen sjöng hon sin nya låt ”Walk With Me” tillsammans med Måns Zelmerlöw och nyligen var hon i London för att skriva låtar till sitt kommande album. Under Öviksmässan gör Dotter sitt första liveframträdande i Örnsköldsvik, fredag 31 maj.

– Jag har varit där uppe och skrivit musik hos Musikmakarna för ett par år sen men det här blir första gången på scen i Örnsköldsvik så det ska bli roligt och spännande, säger Dotter som även skriver låtar åt andra artister, men nu fokuserar på ett eget album.
– Jag känner att det är dags för det. Planen är att få ihop låtar som känns enhetliga och som känns i hjärtat. Tidigare har jag sjungit en del om miljö, natur och personlig utveckling men jag har också en del att berätta om mig själv som människa, mina svagheter och vad jag fått uppleva i mitt liv, relationsmässigt.
Dotter ser också fram emot det som hon tror kommer att bli hennes bästa spelsommar.
– Jag kommer att gigga minst lika mycket som i fjol då jag fick supporta Miss Li på hennes turné, fast i sommar blir det på egna ben – i hela Sverige från maj till oktober.

 

Dela med dig av denna artikel på: