Du är här

2019-05-26 - Musik
Isa. Foto Pressbild

Isa live på Öviksmässan

Rakt, distinkt, direkt och med en enorm talang har hon i flera tv-produktioner och otaliga klubb- och festivalframträdanden övertygat svenska folket med sin färgstarka utstrålning och musikaliska kvalité. Se Isa på scen under Öviksmässan, fredag 31 maj.

Isa Tengblad var bara fem år när hon sjöng Jill Johnsons ”Crazy in Love” i Småstjärnorna på TV4, och som tioåring medverkade hon i Talang. Efter fyra snabba singelsläpp under våren är det nu dags för albumdebuten.
– ”Debut Album” släpps 24 maj och jag är så sjukt stolt och taggad över att få ut alla dessa låtar som skrivits under de tre senaste åren. Albumet är en beskrivning av min resa som person, artist och mina erfarenheter och känslor som jag upplevt senaste tiden, berättar Isa, som ser fram emot att få spela sina nya låtar live.
– Jag kommer bland annat att åka på olika festivaler och köra en massa ny musik.
Turnépremiär har hon på klassiska Obaren på Stureplan i Stockholm, och på Öviksmässan gör hon sitt första gig i Örnsköldsvik.
– Jag har varit hos Musikmakarna för att skriva musik ett par gånger men aldrig uppträtt i Ö-vik, så det ska bli superkul att äntligen få göra det.

 

Dela med dig av denna artikel på: