Evenemang

Drömmar och mål för ett rikare liv!

På onsdag nästa vecka, 29 maj, så får den som vill bli inspirerad till hur de kan sätta sina drömmar och sin framtid i fokus ta sig till IOGT-NTO-lokalen då Pensionsskolan, tillsammans med Bilda Örnsköldsvik, anordnar en kväll fylld med inspiration.

Jonathan Wåhlstedth och Christer Wikström bjuder in ö-viksborna till underhållande inspiration som ska hjälpa att sätta framtiden i fokus:

  • Jonathans uppbyggande tankar, Drömmar, hans sång och musik om livet.
  • Christers unika Kundnytta och mål för att leva ett rikare liv. Glimrande - Hållbart - Värdefullt.

Kvällen bjuder på en kombination av viktig information och underhållning som ska ge en känsla och medvetenhet om en framtid som är fylld av möjligheter, med förhoppningen att åhörarna får med sig något hållbart för sitt fortsatta liv. Under pausen finns sockerfritt, glutenfritt och laktosfritt fika med kaffe.

Entré: 170 kr. Med fika (+20 kr) 190 kr. Swish eller Kontant. OBS! Swish-betalningen kan göras innan besöket till 0703826217 (Skriv som meddelande - ”Ett rikare liv” + Ditt Namn) och uppvisandet av betalning vid entrén - allt för att underlätta - eller direkt på plats till samma nummer, med samma meddelande.

Tid: Onsdagen 29 Maj kl 18:30 - 20:30
Plats: IOGT-NTO-lokalen, Bergsgatan, Örnsköldsvik
Samarr: Bilda Örnsköldsvik

Publicerat