Du är här

2019-05-06 - Modo Hockey

Seniorkontrakt för J20-toppspelare

Modo Hockey meddelar att de tecknat seniorkontrakt med Tobias Åhström för de kommande två säsongerna.
– Han besitter en enorm talang och nu vill vi ge honom alla förutsättningar för att han ska kunna applicera sin produktionen även som senior, säger Björn Hellkvist på klubbens hemsida.

Totalt har Tobias Åhström nio år bakom sig i klubben och har spelat i både U16 och J20, där han bland annat vann poängligan för J20 Top 10 och slutspelet. Nu är det då klart att det blir ytterligare två år i Modo, den här gången som senior.
– Det känns mycket bra och det ska bli väldigt kul att fortsätta spela i Modo Hockey. Man har varit trygg här i alla år, haft nära hem och Modo har alltid varit laget. Så det är skönt att ha de två kommande åren klart, säger Tobias Åhström.
– Jag vill ta med mitt spel jag haft i juniorlagen, ta en produktiv roll och fortsätta på det jag gjort under juniortiden.

Åhströms spel i J20 tror Hellkvist är ett bra tecken på att Åhström kommer stärka laget.
– Tobias vann hela poängligan i J20 SuperElit Topp 10 och bevisade att han är den mest produktiva och bästa junioren i hela Sverige just nu. Han är värd att få chansen hos oss och han kommer verkligen att få chansen där vi vill ge honom alla möjligheter och verktyg att lyckas. Med tanke på att han är en väldigt seriös spelare ser jag heller inget annat än att han kommer att lycka, säger Hellkvist.

Dela med dig av denna artikel på: