Modo Hockey

Tom Hedberg förlänger med Modo

Modo Hockey meddelar att klubben förlängt kontraktet med backen Tom Hedberg över den kommande säsongen.
– Det känns skitskoj, jag har trivts riktigt bra hela säsongen så det känns väldigt kul att få vara kvar ett år till och fortsätta i Modo, säger Tom Hedberg på klubbens hemsida.

Hedberg återvände till Örnsköldsvik för att spela för Modo under förra säsongen, och nu är det klart att det blir en till säsong för den unga backen. 
– Tom Hedberg är en skicklig spelare som även byggt sin fysik och blivit starkare under den förra säsongen, där han tog ytterligare kliv i utvecklingen. Han har förbättrat sin defensiv och det börjar nu bli dags att vi även får igång hans poängproduktion den kommande säsongen, kommenterar Modo Hockeys huvudtränare Björn Hellkvist.

Hedberg säger att han tycker att han spelade okej under föregående säsongen och att det gick bra för laget, även om de inte kom rakt så långt som de ville.
– Jag tycker det gick okej för mig själv. Jag hade velat vara lite mer produktiv i den offensiva delen av banan, men en helt klart godkänd säsong.
– När det kommer till laget så är det en förbättring jämfört hur det gått tidigare år i HockeyAllsvenskan men det är klart att vi alla ville ha en längre säsong än det till sist blev.

Kontraket han skrivit på gäller för säsongen 2019/2020. Han kommenterar vad hans egna målsättning med säsongen kommer att vara:
– Den offensiva delen ska jag förbättra och ta en större roll i powerplay. Det är en målsättning jag har för min egen utveckling.

 

Publicerat