Du är här

2019-04-12 - Modo Hockey
Foto: Håkan Nordström

Pär Styf fortsatt assisterande tränare i Modo

Modo Hockey meddelar idag att assisterande tränare Pär Styf förlänger sitt kontrakt med klubben. 

– Vi är väldigt glada att Styf fortsätter i Modo Hockey där kontinuitet och stabilitet på ledarsidan är av största vikt. Han är även en viktig del av Återväxten då han har väldigt god kontakt med de yngre spelarna som gått hela vägen genom föreningen, kommenterar VD Johan Widebro på klubbens hemsida.

– Det känns riktigt, riktigt bra och jag ser fram emot säsongen som kommer. Det är en bra känsla i kroppen och skönt att allt är på plats när det gäller kontraktet, säger Styf och delar sedan med sig lite av sina tankar rörande den föregående säsongen:
– Det var en helt okej säsong senast där vi tog ett stort steg framåt där vi lyckats att vända båten åt rätt håll. Sen var det såklart att vi ville gå längre den senaste säsongen där vi hade både spelet och manskapet men var sak har sin tid och vi utbildar oss vidare i gruppen för att bli redo på riktigt under nästa säsong.

Pär Styf har tecknat kontrakt som gäller 1+1 säsonger. Den kommande säsongen blir den sjunde raka säsongen för honom som tränare i klubben. 

Dela med dig av denna artikel på: