Du är här

2019-04-11 - Tävlingar
Foto: Metropolitan

Tävla om biljetter!

Finska sopranen Karita Mattila, en legend på Metropolitan, gör en av de stora rollerna i Karmelitsystrarna. 11 maj direktsänds operan på Gideågården och vi har biljetter som vi lottar ut.

Francis Poulencs moderna mästerverk om tro och martyrskap handlar om nunnorna i klostret i Compiègne och deras tragiska öde under franska revolutionen. 
I centrum finns den amerikanska mezzo-sopranen Isabel Leonard som Blanche de la Force, en blyg ung aristokratisk kvinna som ansluter sig till klosterorden innan revoluti-onen. Hon flyr när nunnorna tvingats lämna klostret och svurit på att bli martyrer. Slutligen förenas hon med dem när de står inför giljotinen.
I övriga roller ser vi sopranerna Adrianne Pieczonka och Erin Morley, mezzo-sopranen Karen Cargill, tenoren David Portillo och baritonen Jean-François Lapointe. Dirigent är kanadensaren Yannick Nézet-Séguin.

När pågick franska revolutionen?
Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av fyra biljetter. 
Svaret, ditt namn och telefonnummer där vi kan nå dig dagtid mejlar du till tavling@7an.se. Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast 16 april. Vinnarna kontaktas onsdag 17 april.

Dela med dig av denna artikel på: