Modo Hockey

Modo förlänger med Mattias Norlinder

Modo Hockey har tecknat ett seniorkontrakt med backen Mattias Norlinder som sträcker sig säsongen 2019/2020.
– Vi är väldigt glada över att ha skrivit kontrakt med Mattias den kommande säsongen, och att han vill fortsätta vara en del av återväxten i Modo Hockey, säger Modo Hockeys VD, Johan Videbro, på klubbens hemsida.

Sammanlagt har det blivit nio poäng fördelat på tre mål och sex assist för den unga backen.
– Det gick bättre än jag trodde att det skulle göra. Jag fick mycket speltid direkt från början, vilket inte var något som jag var beredd på, säger Norlinder och fortsätter:
– Jag gick in med inställningen att om jag får ett byte så är jag nöjd. Så det var otroligt roligt att jag fick sådant bra förtroende av Björn och att jag fick den speltid som jag fick sedan jag kom upp efter jul.

Norlinder säger att han ser fram emot den kommande säsongen och att han har tydliga mål för hur han vill utvecklas och bidra till laget. 
– Nu vill jag bidra med mitt anfallsspel och min kreativitet och sen bygga vidare på mitt defensiva spel, bli starkare kring mål och även bygga upp min fysik, säger han och avslutar:
– Det känns väldigt bra att ha skrivit kontrakt och jag ser fram emot ännu en säsong i Modo Hockey där jag kan utvecklas.

 

Publicerat