Hockey

"Kuben" åter i ÖHF

Örnsköldsvik HF meddelar att Axel "Kuben" Lundgren återvänder till klubben med ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2020/21.
– Axel, eller ”Kuben” som han kallas, ville vi ha med i A-truppen inför säsongen 2018/19. Men då valde han studier på annan ort. Att han nu vänder åter till ÖHF känns lika bra som intressant, säger Patrick Edlund, sportchef i ÖHF, i ett pressmeddelande.

– Under sina tre säsonger i ÖHF:s juniorlag visade han prov på ett spel och offensiva kvalitéer som gör att det ska bli spännande att se honom i Hockeyettan. ”Kuben” är också en härlig karaktär på isen som alltid sätter laget främst, säger Patrick.

Lundgren har Husum Hockey som moderklubb och har tidigare spelat för Modo Hockey som U16-spelare. I ÖHF:s juniororganisation har han 120 matcher bakom sig med 146 poäng och 67 mål.
–Det känns riktigt bra att få den här chansen i ÖHF. Jag är otroligt sugen på att nu dra igång försäsongsträningen och på bästa möjliga sätt förbereda mig inför issäsongen, säger Lundgren och avslutar:
–Tycker också det ser ut att bli en intressant trupp med hungriga spelare som vill utvecklas.

 

 

Publicerat